Blar i UiS Brage på forfatter "Myrnes-Hansen, Kai Victor"
-
The assessment of qualitative olfactory dysfunction in COVID-19 patients: a systematic review of tools and their content validity
Espetvedt, Annelin; Wiig, Siri; Myrnes-Hansen, Kai Victor; Brønnick, Kolbjørn Kallesten (Peer reviewed; Journal article, 2023)Background: There is a lack of overview of the tools used to assess qualitative olfactory dysfunction, including parosmia and phantosmia, following COVID-19 illness. This could have an impact on the diagnosis and treatment ... -
Digitale menyer og nettbasert bestilling hos restauranter og i utelivet
Ekrheim, Ådne (Bachelor thesis, 2023)I denne oppgaven har det blitt utforsket på hvorvidt muligheten for onlinebestilling av mat og drikke kan påvirke kunders kjøpsmønster på restauranter og i utelivet. Etter COVID-19 pandemien ble det mer utbredt med bruk ... -
How to start a Focus Group: Using cartoons in adult focus groups to discuss consumers feedback expectations in food service settings.
Myrnes-Hansen, Kai Victor; Skeiseid, Heidi Victoria (Peer reviewed; Journal article, 2022)This article tests a novel method for starting focus groups quickly while ensuring that respondents understand the topic of interest for the study. To kick start the focus groups, a cartoon style illustration was ... -
Hvordan har det vært å drifte en restaurant i Oslo under pandemien?
Baade-Mathiesen, Nicolai Henrik (Bachelor thesis, 2022)Hvordan har det vært å drifte en restaurant i Oslo under pandemien? Tidlig i 2020, brøt det ut et nytt og ukjent virus fra Wuhan, Kina. Dette viruset skulle vise seg å være langt mer smittsomt og farlig enn først antatt. ... -
Hvordan jobber leder i Quality Hotels Nord-Jæren med Employee Retention
Solheim, Martin (Bachelor thesis, 2023)Formålet med dette studie var å se på hvordan ledere innen F&B-avdelinger ved utvalgte Quality-hoteller i Norge jobber med å bevare sine ansatte. Problemstillingen det ble jobbet etter var som følger: «Hvordan jobber Quality ... -
Hvordan påvirker covid-19-pandemien rekruttering av kokker og servitører til restauranter i Stavangerområdet?
Skaar, Mikkel (Bachelor thesis, 2022) -
Nordmenns forhold til norsk mat i Spania
Juler, Michelle (Bachelor thesis, 2022)Flere nordmenn tar turen til Spania hvert år, og på grunn av dette har også flere norske mattilbud kommet i ulike byer. Det kan derfor være interessant å se om dette haren positiv eller negativ effekt på turistene som ... -
Specialized healthcare practitioners’ challenges in performing video consultations to patients in Nordic Countries – a systematic review and narrative synthesis
Baluszek, Joanna Barbara; Wiig, Siri; Myrnes-Hansen, Kai Victor; Brønnick, Kolbjørn Kallesten (Peer reviewed; Journal article, 2022)Background Video consultations are becoming an important telemedicine service in Nordic countries. Its use in specialized healthcare increased significantly during COVID-19 pandemic. Despite advantages video consultations ... -
Verdien av lokalproduserte råvarer & drikke i hotell -og restaurantnæringen; kundetilfredshet, bærekraft & samfunnsansvar.
Johansen, Veronica Undbekken (Bachelor thesis, 2023)Bacheloroppgaven kommer som et resultat etter tre år på Norsk Hotellhøgskole, Universitetet i Stavanger. Kandidaten har valgt å ta for seg et tema som setter søkelys på bruken av lokalproduserte råvarer i restaurant- og ...